Configurare calculatoare

Asamblare profesionala

Toate componentele sunt asamblate in mod profesionist

Compatibilitate 100%

Ai certitudinea faptului ca toate componentele sunt compatibile

Performante de top

In functie de configuratia aleasa, beneficiezi de performantele cele mai ridicate

Beneficiezi de garantie

Atat componentele, cat si manopera, beneficiaza de garantie

Modele de PC-uri

Configuram o gama foarte diversificata de calculatoare

Transparenta

Informam clientul cu privire la configurarea efectuata

Pentru functionarea optima a oricarui calculator este necesara configurarea acestuia. Indiferent daca avem in vedere sistemul PC desktop sau un server, specialistii nostri ofera servicii pentru configurare calculatoare astfel incat orice sistem sa functioneze la cele mai ridicate performante si astfel incat sa existe compatibilitate perfecta in randul componentelor care alcatuiesc sistemul PC desktop sau server-ul.

La Service Computer orice client va putea beneficia de servicii profesionale pentru configurare calculatoare astfel incat intreg sistemul sa functioneze optim, la performante maxime si pe termen lung. Arta configurarii calculatoarelor a fost deprinsa de specialistii nostri de-a lungul timpului, iar astazi acestia sunt la curent cu ultimele tehnologii in materie de componente pentru sistemele PC.

Atunci cand alegi serviciile profesionale pentru configurare calculatoare vei beneficia atat de configurarea structurilor hardware, cat si de configurarea software. De asemenea, circuitele electronice si componentele electromecanice parte a sistemului vor fi configurate in vederea functionarii optime.

Inainte de configurarea propriu-zisa a oricarui sistem este nevoie sa intelegem care este scopul pentru care se doreste optimizarea sistemelor PC tinand cont de nevoile reale ale clientului. In cadrul serviciilor de configurare calculatoare pe care le punem la dispozitia clientilor nostri asiguram urmatoarele:

  • optimizarea si configurarea calculatoarelor pentru gaming;
  • optimizarea si configurarea calculatoarelor pentru birou;
  • optimizarea si configurarea calculatoarelor pentru CAD sau pentru alte astfel de scopuri.

Serviciul de configurare calculator presupune urmatoarele etape

discutarea in detaliu

Discutarea in detaliu in service cu privire la asteptarile privind configurarea si performantele calculatorului

configurarea calculatorului

Configurarea calculatorului in functie de asteptari, nevoi si in functie de buget

comandarea pieselor

Comandarea pieselor de la furnizor odata ce a fost stabilita configuratia

piese noi

Asamblarea componentelor

testarea configuratiei

Testarea configuratiei efectuate si instalarea sistemului de operare

verificarea parametrilor

Verificarea functionalitatii noului calculator

O astfel de diferentiere a utilizarii sistemelor PC este importanta pentru ca preturile difera tinand cont de categoria sistemului care urmeaza a fi configurat. Pentru un calculator care va fi folosit in principal pentru gaming costurile de configurare sunt mai mari comparativ cu costurile pentru configurarea unui sistem PC pentru o utilizare obisnuita, fie ca vorbim pentru un sistem PC la birou, fie ca avem in vedere un astfel de sistem pentru acasa.

In cazul sistemelor PC pentru aplicatii uzuale, fie ca este pentru birou, fie ca vorbim despre un calculator pentru acasa, este necesar un procesor care nu trebuie sa fie dintre cele mai performante. Prin urmare nu este nici cel mai scump. In cazul placii de baza se va opta cel mai adesea pentru dotari cu solutii video si audio on-board, iar memoria si hard disk-ul trebuie sa fie suficient de mari pentru aplicatiile uzuale folosite pe astfel de calculatoare. Aceste sisteme PC pot fi folosite fara probleme chiar si pentru jocuri, insa pentru acele jocuri care nu sunt neaparat de ultima generatie.

Daca este nevoie de un calculator pentru CAD, pentru productii audio-video sau pentru gaming, atunci trebuie avut in vedere un procesor puternic, cu o placa video cu accelerator grafic, dar si cu o memorie RAM suficient de mare la care se adauga un hard-disk mare si rapid. Pentru un astfel de sistem PC este nevoie de un monitor cu o diagonala mai mare. In cazul sistemelor pentru productii audio-video placile video si audio sunt extrem de importante, la fel cum este si in cazul sistemelor pentru gaming. Indiferent de tipul de configurare de care ai nevoie pentru sistemul PC, la Service Computer vei putea beneficia de servicii de top pentru configurare calculatoare indiferent de tipul sistemului si indiferent de brand.

Locatiile noastre

reparatii calculatoare

Magazin Sector 1

Strada Smaranda Brăescu 47A,
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 2

Bulevardul Chisinau nr.12
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 4

Bd.Constantin Brancoveanu nr.15, Bl. B17, Sc.2, Apt. 30, interfon 30, parter, Bucuresti
0726.116.356

Luni – Vineri : 09:00 – 19:30
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 6

Str.Valea Argesului nr.4
0726 116 356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Scroll to Top