Upgrade calculatoare

Costuri reduse

Un upgrade presupune costuri mai mici comparativ cu investitia intr-un calculator nou

Raport performante/costuri

Obiectivul vizeaza imbunatatirea performantelor pe baza costurilor minime

Exista argumente

Oferim consiliere pentru a simti ca investitia intr-un upgrade al calculatorului merita

Calitate garantata

Primesti garantie pentru piesele si componentele inlocuite

Profesionalism

Manopera este executata de personal specializat si cu experienta

Modele de PC-uri

Asiguram upgrade pentru toate modelele de PC-uri

Progresul tehnologic este prezent in cele mai multe dintre domeniile de activitate, iar domeniul IT si al calculatoarelor cu siguranta ca este printre acelea cu cel mai ridicat nivel de progres. In acest sens calculatoarele pot fi considerate in foarte scurt timp ca fiind vechi sau depasite. Daca ai ales sa investesti intr-un calculator, trebuie sa stii ca poti oricand sa imbunatatesti performantele unui PC vechi prin serviciile de upgrade calculatoare.

Specialistii nostri ofera oricarui client posibilitatea de a creste performanta calculatorului astfel incat acesta sa se ridice la cerintele tehnologice actuale. In acest sens este efectuata o evaluare tehnica a situatiei existente a computer-ului. In baza evaluarii tehnice se va propune cea mai eficienta solutie pentru un upgrade.

Upgrade-ul in cazul calculatoarelor poate avea in vedere imbunatatirea performantelor prin inlocuirea anumitor componente vechi cu unele noi si mai performante, dar si inlocuirea anumitor programe sau aplicatii instalate pe computer cu unele actualizate. De foarte multe ori pentru imbunatatirea performantelor unui calculator se opteaza pentru inlocuirea hard-disk-ului vechi cu unul nou si mai performant. Acest lucru asigura performante mult imbunatatite pentru utilizator. Tot in privinta upgrade-ului anumitor componente ale PC-ului putem discuta despre schimbarea placilor de baza si a placilor video vechi cu unele noi. Astfel, odata ce placa video si placa de baza au fost inlocuite cu unele noi, vei putea sa te bucuri de performante mult imbunatatite ale calculatorului.

Principalele avantaje ale upgrade-ului unui computer sunt:

Imbunatatirea performantelor

Imbunatatirea performantelor

Prelungirea duratei

Prelungirea duratei de utilizare a computer-ului

Costuri mai mici

Costuri mai mici comparativ cu investitia intr-un computer nou

Beneficiezi de garantie

Beneficiezi de garantie pentru piesele pentru care s-a facut upgrade

In momentul in care apelezi la serviciile de upgrade calculatoare oferite de Service Computer vei avea garantia faptului ca toate componentele pentru care s-a facut upgrade sunt noi, compatibile cu celelalte parti componente ale PC-ului tau si au fost conectate corect pentru a asigura functionarea optima a computer-ului. De asemenea, pentru toate componentele folosite in vederea imbunatatirii performantei calculatorului tau vei beneficia de garantie.

Upgrade-ul pentru calculatoare poate fi solutia ideala atunci cand detii un calculator si ai observat faptul ca acesta ruleaza foarte incet prin prisma cerintelor tot mai mari ale programelor instalate pe computer. Desi ai putea sa renunti la vechiul calculator in favoarea unui nou, trebuie sa stii ca vei putea face o economie considerabila atunci cand alegi serviciile de upgrade calculatoare. In acest mod vei avea de achitat costurile cu componentele noi care vor fi folosite pentru a imbunatati performantele calculatorului si costurile cu manopera, insa nu va mai trebui sa suporti costurile tuturor componentelor care intra in alcatuirea unui calculator.

Locatiile noastre

reparatii calculatoare

Magazin Sector 1

Strada Smaranda Brăescu 47A,
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 2

Bulevardul Chisinau nr.12
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 4

Bd.Constantin Brancoveanu nr.15, Bl. B17, Sc.2, Apt. 30, interfon 30, parter, Bucuresti
0726.116.356

Luni – Vineri : 09:00 – 19:30
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 6

Str.Valea Argesului nr.4
0726 116 356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Scroll to Top