Schimbare baterie laptop

Promptitudine

Diagnosticare 24 de ore si remedierea defectiunilor in max 48 de ore

Conditii avantajoase

Beneficiezi de diagnosticare gratuita

Servicii de calitate

Toate serviciile sunt oferite de personal calificat si cu experienta

Modele de Laptop

Schimbam baterii pentru o larga varietate de modele de laptop

Garantie

Beneficiezi de garantie pentru bateria de laptop schimbata

Accesibilitate

Pune la dispozitie 4 centre de service sau ridicarea laptopului de la domiciliu

Durata de viata a bateriei laptop-urilor este una finita, aceste echipamente fiind concepute astfel incat sa functioneze in parametrii optimi pentru un anumit numar de cicluri de incarcare/descarcare. Exista numeroase recomandari cu privire la utilizarea bateriei laptop-ului. Unele recomandari vizeaza alternanta dintre autonomie si incarcarea de la sursa de curent. Alte recomandari mentioneaza evitarea descarcarii complete a bateriei sau folosirea bateriei pe mod economic. Cu toate aceste recomandari, trebuie spus ca odata cu trecerea timpului bateria va ajunge in punctul in care se va defecta.

Defectiunile pot sa apara subit sau pot sa apara in timp, ca urmare a expunerii bateriilor de laptop la diferiti factori. In conditiile in care defectiunile la bateria laptop-ului nu mai permit utilizarea acestuia in parametrii optimi, este nevoie de schimbarea bateriei. Pentru astfel de servicii poti apela la Service Computer pentru a beneficia de servicii profesionale pentru schimbare baterie laptop.

Exista mai multe situatii in care poti avea nevoie de reparatii sau de inlocuire pentru bateria laptop-ului. Printre cele mai des intalnite astfel de situatii sunt regasim urmatoarele

bateria

Bateria nu se mai incarca sau atunci bateria se descarca foarte repede

Bateria nu se incarca complet

Bateria nu se incarca complet sau bateria laptop-ului nu mai tine ofera autonomie

Bateria prea fierbinte

Bateria prea fierbinte sau care este umflata se numara de asemenea printre semnele ca exista probleme cu bateria laptop-ului

piese noi

Daca laptop-ul nu mai porneste cu bateria montata

punerea in functiune

Bateria se descarca chiar daca nu folosesti laptop-ul

verificarea parametrilor

Laptop-ul nu mai detecteaza bateria

Pentru oricare dintre aceste situatii cea mai inspirata optiune o reprezinta inlocuirea bateriei cu una noua. Orice incercare de reparare a bateriei vechi inseamna doar amanarea inlocuirii bateriei uzate sau care functioneaza necorespunzator. Exista posibilitatea de a verifica „starea de sanatate” a bateriei cu ajutorul diferitelor programe si cu ajutorul Windows. Aceste programe indicand valorile foarte scazute ale bateriei si cand se recomanda inlocuirea acesteia.

Centrele noastre de service pun la dispozitie specialisti cu o vasta experienta in tot ceea ce inseamna reparatii pentru orice model de laptop, inclusiv servicii pentru schimbarea bateriei. Specialistii nostri cunosc exact tipul de baterie care este compatibila cu laptop-ul tau si vor realiza intr-un timp cat mai scurt inlocuirea bateriei uzate cu bateria noua. In acest sens folosim doar baterii de laptop originale pentru fiecare model de laptop.

Pentru serviciile de schimbare baterie laptop vei putea beneficia de garantie atat pentru bateria schimbata, cat si pentru manopera. Odata schimbata bateria, vom testa gratuit functionalitatea bateriei noi astfel incat sa ne asiguram ca laptop-ul functioneaza in parametrii optimi.

Locatiile noastre

reparatii calculatoare

Magazin Sector 1

Strada Smaranda Brăescu 47A,
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 2

Bulevardul Chisinau nr.12
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 4

Bd.Constantin Brancoveanu nr.15, Bl. B17, Sc.2, Apt. 30, interfon 30, parter, Bucuresti
0726.116.356

Luni – Vineri : 09:00 – 19:30
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 6

Str.Valea Argesului nr.4
0726 116 356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Scroll to Top