Recuperare poze sterse

Fara doar si poate ca cei mai multi dintre noi stocheaza pe calculator sau pe diferite dispozitive de stocare digitala o cantitate foarte mare de poze.

Chiar daca stim ca exista riscul ca acestea sa fie pierdute in cazul unei defectiuni la laptop, la calculator sau la dispozitivele de stocare externa, totusi continuam sa folosim astfel de metode de a ne pastra amintirile. Daca din nefericire esti in situatia in care pozele au fost sterse din calculator sau de pe alte medii de stocare externa, specialistii nostri sunt pregatiti sa te ajute prin intermediul serviciilor de recuperare poze sterse.

Cu ajutorul acestor servicii profesionale vei putea beneficia de recuperarea pozelor sterse de pe toate tipurile de dispozitive de stocare. Astfel, indiferent daca este nevoie de recuperarea datelor de pe hard disk, SSD, memory card sau de pe un stick USB, specialistii nostri dispun de expertiza, de experienta si de echipamentele profesionale necesare pentru a reusi sa recupereze toate pozele si datele sterse de pe aceste dispozitive de stocare.

 

In cadrul serviciilor de recuperare poze sterse si date sterse sunt urmate patru etape. Prima etapa inseamna preluarea echipamentului unde erau stocate datele respective. Echipamentul respectiv va fi inregistrat si va primi o nota de intrare in service-ul nostru, acest lucru garantand pentru confidentialitatea datelor. Urmeaza etapa de diagnosticare efectuata de specialistii nostri, etapa in care se va face analiza dispozitivului de stocare. 

In urma diagnosticarii se va face estimarea cu privire la durata necesara pentru recuperarea datelor si cu privire la costurile acestei operatiuni. Pretul pentru recuperare poze sterse variaza in functie de complexitatea operatiunii, dar si in functie de durata necesara pentru finalizarea acestei proceduri.

In etapa urmatoare se va trece la recuperarea propriu-zisa a pozelor. In functie de gradul de defectare al echipamentului, datele si pozele vor putea fi recuperate total sau partial. In urma recuperarii pozelor si a datelor sterse va fi intocmit un raport detaliat cu privire la starea dispozitivului de stocare si cu privire la procesul de recuperare poze sterse. Etapa finala in cadrul acestor servicii inseamna livrarea datelor si a pozelor recuperate.

Livrarea pozelor recuperate sau a datelor respective se va face fie folosind un alt HDD, fie folosind metodele de tip cloud. Dupa ce pozele recuperate au fost livrate catre client, acestea mai sunt pastrate cateva zile ca si masura de siguranta, interval de timp in care clientul va putea verifica rezultatul serviciilor de recuperare poze sterse. Ulterior pozele si datele recuperate de pe dispozitivul de stocare vor fi sterse definitiv.

Serviciile noastre de recuperare poze sterse si date se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Punem la dispozitie tehnicieni cu o vasta experienta si pregatire in recuperarea datelor si a pozelor stocate pe diferite dispozitive digitale.

Locatiile noastre

reparatii calculatoare

Magazin Sector 1

Strada Smaranda Brăescu 47A,
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 2

Bulevardul Chisinau nr.12
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 4

Bd.Constantin Brancoveanu nr.15, Bl. B17, Sc.2, Apt. 30, interfon 30, parter, Bucuresti
0726.116.356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 6

Str.Valea Argesului nr.4
0726 116 356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Scroll to Top