Reparatii display laptop

Diagonsticare

Diagnosticare GRATUITA in 24 de ore

Rapiditate

Asiguram reparatii in cel mult 24-48 de ore de la diagnosticare

Rata de succes

Asiguram rata de succes de 100%

Transparenta

Clientul este informat cu privire la durata reparatiilor si la costurile reparatiilor

Calitate

Sunt folosite doar componente originale, de la furnizori autorizati

Profesionalism

Beneficiezi de expertiza unor tehnicieni specializati

Oferim servicii pentru reparatii display laptop in cele mai avantajoase conditii. Asiguram reparatii in cel mai scurt timp pentru toate tipurile de laptopuri, dar si de cele mai avantajoase preturi de pe piata. Situatiile in care poti avea nevoie de repararea sau chiar de inlocuirea display-ului pentru laptop sunt multiple. Putem vorbi despre display-uri care prezinta defecte sau care s-au ars. Tot la fel de bine exista situatii in care display-ul laptop-ului s-a spart. Pentru astfel de situatii vei avea nevoie de inlocuirea display-ului cu unul nou.

Specialistii nostri care ofera servicii in domeniul reparatiilor de laptop-uri dispun de cele mai moderne echipamente pentru a oferi o schimbare rapida a display-ului. Vei putea beneficia de o gama diversificata de ecrane pentru laptop astfel incat orice model de laptop ai avea, daca este nevoie de inlocuirea ecranului vei putea face alegerea potrivita. In conditiile in care programul o permite, schimbarea display-ului se poate face chiar fara a fi nevoie ca laptop-ul sa ramana in service.

Echipa noastra ofera garantia pentru piesele de schimb de calitate superioara. Cu alte cuvinte, vei primi garantie atat pentru piesele folosite pentru repararea sau inlocuirea ecranului de laptop, cat si pentru manopera. In service-ul nostru vei putea beneficia de reparatii display pentru laptopuri precum Asus, Acer, Hitachi, HP, IBM, Apple, Packard Bell, Samsung, Sony, Apple, Lenovo si multe alte astfel de brand-uri din domeniu.

Preturile pentru serviciile de reparatii display laptop depind de problema cu care te confrunti, dar si de costurile cu piesele care trebuie comandate pentru a inlocui piesele defecte. Daca este nevoie de inlocuirea display-ului, atunci costurile depind foarte mult de preturile de la furnizorii de astfel de parti componente pentru laptopuri.

Service Computer asigura servicii complete pentru reparatii display laptop:

Identificarea

Identificarea exacta a defectiunii display-ului

Verificarea display-urilor

Verificarea display-urilor de tip LCD sau de tip LED

Demontarea

Demontarea display-ului/laptopului

Inlocuirea

Inlocuirea anumitor parti componente care nu permit functionarea display-ului;

Inlocuirea completa

Inlocuirea completa a display-ului, daca este cazul

Schimbarea geamului

Schimbarea „geamului” protector daca doar acesta este spart in cazul display-ului

Indiferent de cat de nou sau vechi este un laptop, daca ai nevoie de reparatii la ecranul acestuia sau daca ai nevoie de inlocuirea display-ului, nu ezita sa apelezi la serviciile noastre pentru reparatii display laptop. Iti stam la dispozitie cu o echipa de tehnicieni cu vasta experienta in acest domeniu de activitate si cu aparatura moderna care sa ne permita sa oferim promptitudine, calitate si profesionalism. Apeleaza cu incredere la unul dintre magazinele noastre de service din sectoarele 1, 2, 4 si 6 din Bucuresti si cu siguranta vom putea sa iti oferim calitatea dorita si rapiditate in solutionarea problemelor pe care le ai cu display-ul laptopului tau.

Locatiile noastre

reparatii calculatoare

Magazin Sector 1

Strada Smaranda Brăescu 47A,
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 2

Bulevardul Chisinau nr.12
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 4

Bd.Constantin Brancoveanu nr.15, Bl. B17, Sc.2, Apt. 30, interfon 30, parter, Bucuresti
0726.116.356

Luni – Vineri : 09:00 – 19:30
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 6

Str.Valea Argesului nr.4
0726 116 356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Scroll to Top