Reparatii balamale

Diagnostic defectiuni

Identificam gratuit defectiunea balamalelor

Rapiditate

Reparatii in 24-48 de ore pentru balamale laptop

Servicii complete

Reparam sau inlocuim balamale pentru laptop

Clientul detine controlul

Reparatiile sunt efectuate doar cu acordul final al clientului

Rata de succes

100% rata de succes pentru reparatiile balamalelor

Calitata garantata

Manopera si piesele inlocuita beneficiaza de garantie

Balamalele unui laptop sunt alcatuite din doua parti componente. Prima este tija care are rol de a tine display-ul din lateral. Cea de-a doua este partea de sustinere a intregului ansamblu alcatuit din capacul si display-ul laptopului. Exista doua tipuri de balamale in cazul laptop-urilor. Avem balamale cu tije (brackets) detasabile si modelul cu tije capsate la nivelul balamalelor. De cele mai multe ori balamalele se rup in punctul de imbinare a acestora cu tijele ecranului.

Cele mai des intalnite probleme sunt acelea in care se rup prinderile in care sunt fixate balamalele in carcasa laptop-ului. Aici vorbim fie despre nivelul capacului display-ului, fie despre partea inferioara a carcasei. Prinderile unde sunt insurubate balamalele sunt concepute pe baza de piulite lipite cu plastic turnat in jurul piulitelor. Exista posibilitatea ca odata cu trecerea timpului, piulitele sa iasa din plastic sau sa rupa plasticul ca urmare a presiunii ridicate exercitate de balamale la nivelul acestor prinderi odata cu trecerea timpului.

Balamalele unui laptop sunt prinse in capacul de plastic din partea din spate a ecranului si in partea inferioara a laptop-ului, sau elementul de carcasa de sub laptop care vine pozitionat direct la nivelul biroului. Datorita faptului ca de cele mai multe ori balamalele sunt metalice, cazurile in care balamalele se rup sunt foarte rare.

In conditiile in care apar defectiuni la nivelul balamalelor laptop-ului este nevoie sa apelezi la serviciile de reparatii balamale laptop. Indiferent daca vorbim despre balamale rupte sau despre desprinderea pieselor de plastic la nivelul carora sunt montate balamalele, atunci cand intampini astfel de defectiuni este indicat sa apelezi la profesionistii in reparatii laptop-uri. Specialistii care lucreaza pentru Service Computer sunt pregatiti pentru a repara balamale pentru toate tipurile de laptop-uri. Fie ca defectiunea balamalelor a dus la separarea monitorului de carcasa de baza, fie ca exista doar o balama desprinsa, specialistii nostri vor gasi in cel mai scurt timp solutia cea mai eficienta pentru a rezolva problema respectiva.

Pentru remedierea defectiunilor in cazul balamalelor unui laptop se efectueaza urmatoarele operatiuni

dezasamblarea

Dezasamblarea dispozitivului pentru inlocuirea balamalelor

deconectarea

Deconectarea cablurilor care fac conexiunea intre display si placa de baza

refacerea circuitelor

Indepartarea monitorului

desurubarea

Desurubarea balamalelor defecte

punerea in functiune

Inlocuirea balamalelor defecte cu unele noi si inlocuirea display-ului/carcasei daca acestea sunt defecte in urma ruperii balamemelor

verificarea parametrilor

Montarea dispozitivului si efectuarea de verificari specifice

Se recomanda ca la primele semne care indica desprinderea unei balamale sa apelezi la specialistii in reparatii balamale. Repararea din timp a balamalelor inseamna evitarea unor probleme mai mari cauzate de deconectarea cablurilor care fac legatura intre display si placa de baza. Repararea balamalelor sau inlocuirea unor piese sunt pasi necesari in conditiile in care balamalele laptop-ului au fost rupte, sunt intepenite sau sunt desprinse din suporturi astfel incat nu mai pot mentine greutatea ecranului.

Chiar daca inlocuirea sau repararea balamalelor nu sunt operatiuni dificile, trebuie spus ca aceste proceduri trebuie efectuate corect astfel incat dispozitivul sa functioneze in parametrii optimi in continuare. Pentru a garanta functionarea optima asiguram balamale si piese de schimb originale. Oricand ai nevoie de reparatii balamale pentru laptop, apeleaza cu incredere la specialistii nostri in reparatii laptop-uri.

Locatiile noastre

reparatii calculatoare

Magazin Sector 1

Strada Smaranda Brăescu 47A,
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 2

Bulevardul Chisinau nr.12
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 4

Bd.Constantin Brancoveanu nr.15, Bl. B17, Sc.2, Apt. 30, interfon 30, parter, Bucuresti
0726.116.356

Luni – Vineri : 09:00 – 19:30
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 6

Str.Valea Argesului nr.4
0726 116 356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Scroll to Top