Reparatii placi de baza

Timpi de rezolvare

Diagnosticare in 24 de ore si remedierea problemelor in 24-48 de ore

Diagonsticare

Oferim DIAGNOSTICARE gratuita

Rata de succes

99% rata de succes pentru repararea placilor de baza

Modele de Laptop

Asiguram reparatii pentru brand-uri precum Asus, Acer, HP, Lenovo, Dell, Apple, Toshiba etc.

Garantia calitatii

Beneficiezi de garantie pentru manopera si pentru piesele inlocuite

Servicii profesionale

Toate serviciile sunt presate de personal specializat si calificat

Placa de baza reprezinta componenta hardware fara de care un computer nu poate functiona. Acest lucru se datoreaza faptului ca vorbim despre componenta care are montate toate celelalte elemente de hardware ale laptopului. Placa de baza face legatura cu toate celelalte parti componente ale laptopului. Prin prisma importantei, orice defectiune la placa de baza poate duce la probleme complexe ale laptopului, pana la situatii in care vorbim despre imposibilitatea de functionare a laptopului.

Pentru aceia care au nevoie de servicii reparatii placi de baza, Service Computer ofera astfel de servicii complete pentru toate modelele de laptop. Astfel, indiferent daca ai un laptop Acer Aspire, Asus, Toshiba, Apple, Lenovo sau HP, noi detinem aparatura si avem expertiza pentru  remedierea problemelor cu care te confrunti in cazul placii de baza a laptopului. Toate reparatiile sunt efectuate in spatii echipate cu aparatura profesionala de ultima generatie de catre specialistii nostri.

Cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor pentru PC si laptop, echipa noastra gaseste cele mai eficiente si rapide solutii pentru rezolvarea defectiunilor la placile de baza.

Odata ajuns in sediul nostru, fiecare client este intampinat de un tehnician care va adresa intrebarile necesare pentru diagnosticarea preliminara a laptopului. Aceasta diagnosticare preliminara este gratuita si vizeaza intelegerea problemei. Ulterior se va face diagnosticul final, iar specialistii nostri vor lua legatura cu clientul pentru a face oferta pentru reparatii placi de baza.

Pe langa diagnosticarea gratuita, atunci cand apelezi la o firma specializata in service pentru laptopuri si computere vei beneficia inclusiv de garantie pentru interventia efectuata. Laboratorul propriu si personalul cu experienta sunt alte avantaje pentru care merita sa apelezi la profesionistii in reparatii placi de baza pentru laptopuri. Nu in ultimul rand rapiditatea reparatiilor este un alt atuu important pentru care merita sa te adresezi echipei Service Computer din Bucuresti ori de cate ori ai nevoie de reparatii pentru placa de baza a laptopului.

Garantia pentru interventiile efectuate reprezinta un alt atuu important pentru care sa alegi un service autorizat. Nu in ultimul rand rapiditatea reparatiilor este un alt atuu important pentru care merita sa te adresezi echipei Service Computer din Bucuresti ori de cate ori ai nevoie de reparatii pentru placa de baza a laptopului.

Reparatia in cazul placilor de baza pentru laptopuri presupune mai multe etape

demontarea laptopului

Demontarea laptopului si diagnosticarea electronica a acestuia in vederea identificarii defectului

Repararea pieselor

Repararea pieselor defecte sau inlocuirea acestora cu piese noi

refacerea circuitelor

Refacerea circuitelor si curatarea placii de baza in urma contactelor cu lichide

piese noi

Daca sunt necesare piese noi, acestea trebuie comandate la furnizori

punerea in functiune

Urmeaza punerea in functiune si montarea completa a laptopului

verificarea parametrilor

Verificarea parametrilor laptopului, si anume verificarea temperaturii si a echipamentelor periferice

Repararea unei placi de baza pentru laptop dureaza cel putin 24 de ore, dar totul depinde de complexitatea problemei. De asemenea costurile pentru aceste servicii variaza in functie de problema cu care te confrunti la placa de baza a laptopului. Indiferent de problema avuta la placa de baza a laptopului, specialistii nostri te asteapta in locatiile noastre din Bucuresti pentru a gasi cea mai eficienta solutie in rezolvarea problemelor la placa de baza.

Locatiile noastre

reparatii calculatoare

Magazin Sector 1

Strada Smaranda Brăescu 47A,
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 2

Bulevardul Chisinau nr.12
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 4

Bd.Constantin Brancoveanu nr.15, Bl. B17, Sc.2, Apt. 30, interfon 30, parter, Bucuresti
0726.116.356

Luni – Vineri : 09:00 – 19:30
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 6

Str.Valea Argesului nr.4
0726 116 356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Scroll to Top