Reparatii placi de baza

Placa de baza reprezinta componenta hardware fara de care un computer nu poate functiona, fiind acea componenta care are montate toate celelalte elemente de hardware ale laptopului.

Atunci cand vorbim despre placa de baza avem in vedere componenta principala care face legatura cu toate celelalte parti componente ale laptopului. Prin prisma importantei, orice defectiune la placa de baza poate duce la probleme complexe ale laptopului, pana la situatii in care vorbim despre imposibilitatea de functionare a laptopului.

Pentru aceia care au nevoie de servicii reparatii placi de baza, Service Computer ofera astfel de servicii complete pentru toate modelele de laptop. Astfel, indiferent daca ai un laptop Acer Aspire, Asus, Toshiba, Apple, Lenovo sau HP, noi detinem aparatura si avem expertiza pentru a reusi rezolvarea problemelor cu care te confrunti in cazul placii de baza a laptopului. Toate reparatiile efectuate de catre specialistii nostri sunt efectuate in spatii echipate cu aparatura profesionala de ultima generatie.

Cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor pentru PC si laptop, echipa noastra gaseste cele mai eficiente si rapide solutii pentru rezolvarea defectiunilor la placile de baza.

Odata ajuns in sediul nostru, fiecare client este intampinat de un tehnician care va adresa intrebarile necesare pentru diagnosticarea preliminara a laptopului. Aceasta diagnosticare preliminara este gratuita si vizeaza intelegerea problemei. Ulterior se va face diagnosticul final, iar specialistii nostri vor lua legatura cu clientul pentru a face oferta pentru reparatii placi de baza.

Pe langa diagnosticarea gratuita, atunci cand apelezi la o firma specializata in service pentru laptopuri si computere vei beneficia inclusiv de garantie pentru interventia efectuata. Laboratorul propriu si personalul cu experienta sunt alte avantaje pentru care merita sa apelezi la profesionistii in reparatii placi de baza pentru laptopuri. Nu in ultimul rand rapiditatea reparatiilor este un alt atuu important pentru care merita sa te adresezi echipei Service Computer din Bucuresti ori de cate ori ai nevoie de reparatii pentru placa de baza a laptopului.

Reparatiile in cazul placilor de baza pentru laptopuri presupune mai multe etape. In primul rand vorbim despre demontarea laptopului si apoi urmeaza diagnosticarea electronica a acestuia in vederea identificarii defectului. Urmeaza apoi repararea pieselor defecte sau inlocuirea acestora cu piese noi, iar ulterior sunt refacute circuitele si este curatata placa de baza in urma contactelor cu lichide. In cazul in care sunt necesare piese noi, acestea trebuie comandate la furnizori. Odata ce toate aceste operatiuni au fost efectuate, urmeaza punerea in functiune si montarea completa a laptopului. Inainte de a inmana laptopul clientului se va face o verificare a parametrilor laptopului, si anume verificarea temperaturii si a echipamentelor periferice.

Repararea unei placi de baza pentru laptop dureaza cel putin 24 de ore, dar totul depinde de complexitatea problemei. De asemenea costurile pentru aceste servicii variaza in functie de problema cu care te confrunti la placa de baza a laptopului. Indiferent de problema avuta la placa de baza a laptopului, specialistii nostri te asteapta in locatiile noastre din Bucuresti pentru a gasi cea mai eficienta solutie in rezolvarea problemelor la placa de baza.

Locatiile noastre

reparatii calculatoare

Magazin Sector 1

Strada Smaranda Brăescu 47A,
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 2

Bulevardul Chisinau nr.12
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 4

Bd.Constantin Brancoveanu nr.15, Bl. B17, Sc.2, Apt. 30, interfon 30, parter, Bucuresti
0726.116.356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 6

Str.Valea Argesului nr.4
0726 116 356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Scroll to Top