Update Bios

Diagnosticare

Beneficiezi de diagnosticare gratuita in cel mai scurt timp

Promptitudine

Oferim servicii update BIOS in 48-72 de ore

Update orice BIOS

Rescriem si actualizam BIOS pentru orice computer

Functionalitate

Te bucuri de intreaga functionalitate a calculatorului

Informare constanta

Clientul stie exact in ce stadiu al reparatiei se afla calculatorul

Garantie

Asiguram garantie de conformitate

Uneori pentru functionarea optima a calculatorului sau a laptop-ului este necesara actualizarea BIOS-ului placii de baza la ultima versiune disponibila pentru producatorul laptop-ului tau. Un update al BIOS-ului poate fi solutia optima pentru rezolvarea unor bug-uri, pentru a gasi compatibilitatea cu CPU sau cu memoria RAM, dar si pentru a imbunatati stabilitatea intregului sistem.

Programul BIOS (Basic Input/Output System) este o componenta esentiala la nivelul placii de baza. Aceasta componenta interna face conexiunea dintre componentele interne si externe ale laptop-ului sau ale calculatorului. Fara BIOS aceste componente nu ar sti sa comunice intre ele si nu ar fi recunoscute de placa de baza.

Cu alte cuvinte, BIOS-ul are capacitatea de a facilita comunicarea dintre componentele conectate la placa de baza, componente precum procesor, memoria RAM, hard-disk sau placa video, si sistemul de operare (Windows, Linux). Pentru ca vorbim despre BIOS ca despre o componenta de tip software, este firesc ca odata cu trecerea timpului sa apara anumite erori de comunicare dintre componente la nivelul programarii.

Exista anumite semnalmente care pot indica faptul ca BIOS-ul are anumite probleme. Astfel, daca laptop-ul sau calculatorul porneste, dar nu afiseaza imagine pe ecran ori daca pe durata functionarii se restarteaza aleatoriu, atunci cu siguranta ca exista probleme la BIOS. De asemenea, daca BIOS-ul nu recunoaste acumulatorul laptop-ului sau al calculatorului ori daca la nivelul sistemului de operare sunt indicate diferite erori in raport cu BIOS-ul, acestea sunt semne ca exista probleme ale BIOS-ului. Alte semne care pot fi legate de functionarea defectuoasa a BIOS-ului se refera la acele situatii in care ventilatorul functioneaza la turatie maxima, chiar fara a fi suprasolicitat.

Pentru a identifica daca laptop-ul sau calculatorul tau are nevoie de un update BIOS este necesar sa apelezi la specialistii in domeniul IT. La Service Computer parcurgem urmatoarele etape in cadrul serviciilor de update BIOS:

Diagnosticarea profesionala

Diagnosticarea profesionala in service a laptopului sau a PC-ului

Dezmembrarea laptopului

Dezmembrarea laptopului pentru a ajunge la cipul BIOS care este scos de la nivelul placii de baza

refacerea circuitelor

Accesarea soft-ului cipului

piese noi

Rescrierea cipului cu o versiune fara erori sau cu o versiune mai recenta

punerea in functiune

Lipirea cipului inapoi pe placa de baza si verificarea faptului ca totul functioneaza in parametrii optimi

verificarea parametrilor

Asamblarea computer-ului

Atunci cand alegi specialistii IT pentru update BIOS ai certitudinea ca fiecare pas in acest proces va fi efectuat de catre o persoana calificata. Mai mult, orice operatiune care nu a decurs normal pe parcursul actualizarii BIOS-ului poate duce la defectarea placii de baza. Din acest punct de vedere atunci cand alegi serviciile profesionale pentru update BIOS ai garantia faptului ca acest lucru va fi evitat. Pentru aceste servicii vei beneficia de o garantie de conformitate de 30 de zile.

Locatiile noastre

reparatii calculatoare

Magazin Sector 1

Strada Smaranda Brăescu 47A,
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 2

Bulevardul Chisinau nr.12
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 4

Bd.Constantin Brancoveanu nr.15, Bl. B17, Sc.2, Apt. 30, interfon 30, parter, Bucuresti
0726.116.356

Luni – Vineri : 09:00 – 19:30
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 6

Str.Valea Argesului nr.4
0726 116 356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Scroll to Top