Asamblare Premium

Daca ai luat decizia ca un PC desktop este cea mai buna alegere, atunci cu siguranta ca vrei sa te bucuri de cele mai performante functionalitati si componente.

Daca in cazul unui laptop lucrurile sunt mai simple in privinta functionarii, trebuie spus ca pentru un PC desktop este foarte importanta asamblarea si montarea tuturor componentelor pentru ca acesta sa mearga „ca uns”. In acest sens echipa de specialisti IT de la Service Computer pune la dispozitia fiecarui client o experienta de ani de zile in asamblarea de PC-uri desktop si ofera servicii de asamblare premium.

In momentul in care lasi in seama specialistilor IT montarea si asamblarea unui sistem PC dekstop nou achizitionat, vei avea certitudinea ca riscurile cu privire la eventuale defectiuni in procesul de montaj, lipsa de compatbilitate a componentelor sau montajul defectuos vor fi eliminate complet. Astfel te vei putea bucura de noul sistem PC printr-o simpla apasare a butonului Power. Prin serviciile de asamblare premium oferite de Service Computer vei avea siguranta ca sistemul va fi testat astfel incat acesta sa functioneze la cele mai ridicate performante.

In cadrul serviciilor de asamblare premium fiecare client va putea beneficia de o paleta diversificata de servicii si avantaje. Astfel vei beneficia de verificarea compatibilitatii dintre componentele hardware ale sistemului PC care urmeaza a fi montate pe sistemul PC desktop. Daca este nevoie de alegerea altor componente, specialistii nostri iti vor face recomandarile de rigoare privind alegerea unor componente diferite, componente care sa fie compatibile cu sistemul PC. Un alt beneficiu se refera la faptul ca vei beneficia de asamblarea calculatorului tinand cont de dispunerea cablurilor astfel incat acestea sa nu impiedice fluxul de aer optim. La managementul cablurilor se adauga si managementul racirii, acest lucru fiind un rezultat al dispunerii optime a cablurilor folosite pentru asamblarea calculatorului.

Pentru performante mult imbunatatite in utilizarea computer-ului, atunci cand alegi serviciile de asamblare premium vei beneficia si de un update pentru BIOS si pentru placa de baza. Acest lucru asigura inclusiv o foarte mare stabilitate a intregului sistem. Testarea sistemului pentru memorie, HDD, placa video sau rulare in conditii de stres reprezinta un alt beneficiu al serviciilor de asamblare premium pentru calculatoare. Nu in ultimul rand vei putea beneficia de preinstalarea sistemelor de operare si a aplicatiilor software, daca acestea au fost achizitionate.

Toate aceste servicii pot fi oferite clientilor care aleg sa achizitioneze sisteme PC desktop pe componente. De asemenea achizitionarea componentelor pentru sistemul desktop trebuie sa fie facuta de la Service Computer. Alege sa te bucuri de un sistem PC desktop care functioneaza perfect si la performantele cele mai mari folosind serviciile de asamblare premium pentru astfel de sisteme PC desktop.

Locatiile noastre

reparatii calculatoare

Magazin Sector 1

Strada Smaranda Brăescu 47A,
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 2

Bulevardul Chisinau nr.12
0726 141 301 / 0766 093 309

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 4

Bd.Constantin Brancoveanu nr.15, Bl. B17, Sc.2, Apt. 30, interfon 30, parter, Bucuresti
0726.116.356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Magazin Sector 6

Str.Valea Argesului nr.4
0726 116 356

Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sâmbătă : 09:00 – 14:00

Scroll to Top