Testimoniale

electrica 2020
Un magazin superb dotat cu de toate. Am gasit un adaptor pe care l-am cautat toata ziua in marile magazine. Efectiv cade marfa pe tine in magazinul celor de la Computer SHOP service laptop. Preturi bune.
Toader Cristian
ComputerShop.. un service de care nu ai cum sa nu fi mulțumit, am dus la ei un kit ( placa de baza + procesor + memorii + hdd ) pentru diagnoza și am primit răspuns in mai puțin de 2 ore. In final s-a constatat ca placa de baza este arsa ( nu alimentează ramii & procesorul cu energie electrică ) așa ca am hotărât sa cumpăr placa de baza de la ei, iar pe lângă toate astea am venit cu sistemul pentru a-mi monta băieții de acolo componentele, astfel beneficiez și de garanție. Multumesc ComputerShop pentru amabilitate și profesionalism.
irina nico

SIMPLU SI PROFI! am adus o unitate PC defecta cu care m-am plimbat in sacosa juma de Buc de trafic nebun pe la alte service uri de 2 lei (nici macar) si ce sa vezi aici mi-am gasit rezolvarea problemelor si nervilor consumati pe nimic. Mi-au rezolvat problema unui hard dammaged pe care aveam super date importante pe care nu doream sa le pierd si in plus mi-au facut din computerul meu o RACHETA care se misca instant!!! va multumesc si mai revin!!! BRAVOS!!!

Dan Panduru

Am fost ieri la voi sa ridic laptop Lenovo cu chip video defect si vreau sa va spun ca totul este in regula, reparatia chip video a iesit foarte bine, l-am tinut in stres test aproape 24 de ore fara erori. Multumesc Computer SHOP Service Laptop, v-as da 6 stele 🙂 . O sa revin oricand. Stima!

Urecheatu Constantin
Mi-ati facut mentenanta la laptop si temperatura acum este foarte OK. Un laptop Asus. Foarte buni si ieftini, multumesc Computer SHOP Service laptop! 🙂
Matei Imob invest
Avem o colaborare lunga si foarte avantajoasa cu Armand si echipa lui . Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului! Noi ii recomandam peste tot ! Cu stima , Matei