La ce trebuie sa te astepti atunci cand apelezi la un service de calculatoare autorizat?

La fel ca in orice alt domeniu, si in domeniul reparatiilor de calculatoare si laptopuri exista posibilitatea de a te adresa unor persoane autorizate pentru a rezolva anumite defectiuni sau de a apela la persoane neautorizate care presteaza astfel de servicii. Desi de cele mai multe ori costurile pentru astfel de servicii sunt mai mici atunci cand alegi persoane neautorizate, trebuie spus ca avantajele sunt mult mai numeroase in momentul in care lasi in seama profesionistilor in reparatii calculatoare rezolvarea oricarei defectiuni la sistemul PC desktop sau a laptopului tau.

Ce recomanda un service autorizat de calculatoare?

Un prim avantaj al unui service autorizat de calculatoare il reprezinta pregatirea, expertiza si experienta personalului angajat. Prin faptul ca vorbim despre un business care trebuie sa fie profitabil, orice firma care ofera astfel de servicii de reparatii calculatoare va angaja doar persoane care au expertiza si care sunt specializati in rezolvarea unei game diversificate de probleme. Prin urmare vei putea beneficia de cei mai buni specialisti pentru orice tip de problema s-ar ivi in cazul calculatorului.

Un al doilea avantaj este dat de garantia privind manopera si piesele inlocuite. Atunci cand apelezi la un service autorizat de calculatoare fiecare operatiune va avea garantie pentru un anumit interval de timp. De asemenea, daca este nevoie de inlocuirea unor parti componente sau a unor piese ale calculatorului, aceste piese vor avea o garantie cuprinsa intre 3 si 12 luni. Fara doar si poate ca acest aspect este un plus important atunci cand vrei sa ai certitudinea ca vei plati serviciile de reparatii pentru calculatorul tau, dar in acelasi timp vei face o investitie pe termen mediu.

Rapiditatea este un alt avantaj care recomanda sa alegi un service autorizat in defavoarea persoanelor neautorizate in domeniul reparatiilor de calculatoare. Datorita personalului calificat si a echipamentelor de ultima generatie folosite, intr-un astfel de service identificarea oricarei defectiuni va dura cel mult 24 de ore. Ulterior rezolvarea defectiunilor va dura intre 24-48 de ore, in functie de complexitatea problemelor cu care te confrunti in cazul laptopului.

Ce includ servicii de reparatii calculatoare?

Daca avantajele anterior amintite te-au convins ca cea mai buna alegere pentru problemele sau defectiunile aparute la calculatorul tau este un service autorizat, este important sa stii care sunt serviciile specifice de care poti beneficia in service-ul nostru. In primul rand se va intocmi un deviz de reparatie privind eventualele defecte vizibile la primirea in service. Ulterior este nevoie ca dispozitivul sa ramana in service pentru diagnosticare. Diagnosticarea dureaza undeva intre 12 si 48 de ore. Clientul va fi contactat pentru a primi informatiile cu privire la defectiunile calculatorului si cu privire la costurile pentru reparatii.

In service-ul nostru de reparatii calculatoare peste 95% din defectiuni sunt solutionate in ziua urmatoare diagnosticarii. Daca clientul isi exprima acordul, se va continua cu operatiunile pentru repararea calculatorului. Imediat ce calculatorul functioneaza si este gata de predare, clientul este anuntat de catre echipa noastra de specialisti. In concluzie, daca iti doresti rapiditate, profesionalism si calitate in reparatii calculatoare, nu ezita sa apelezi la service-ul nostru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top