Descopera cele mai bune variante de programe antivirus gratuite pentru Windows 10

In contextul in care amenintarile din mediul online sunt tot mai numeroase si tot mai diversificate, orice utilizator de Windows trebuie sa se asigure ca dispozitivul de pe care acceseaza diferite pagini de internet si dispozitivul unde isi pastreaza toate fisierele este in siguranta in fata atacurilor si a riscurilor prezente in mediul online.

Daca ai instalata versiunea de Windows 10 pe laptop sau pe PC, atunci trebuie sa stii ca poti beneficia de suita Windows Security care este incorporata in versiunea de Windows 10, aceasta fiind foarte eficienta in fata atacurilor prezente in online. Pe langa Windows Security poti sa apelezi la software specializat in securitatea computerelor, software care il poti instala impreuna cu folosirea Windows Security.

Oferta de astfel de programe antivirus care pot fi instalate pe Windows 10 este foarte numeroasa, iar multe dintre ele pot fi folosite gratuit. Tocmai din acest punct de vedere este important sa stii care sunt cele mai eficiente astfel de programe antivirus gratuite pe care le poti instala pe compterul tau, fie ca vorbim despre laptop, fie ca vorbim despre un PC desktop.

Bitdefender Antivirus

Versiunea Free a acestui antivirus este considerata a fi una dintre cele mai eficiente atunci cand vorbim despre protectia in fata virusilor din mediul online. Desi vorbim despre versiunea gratuita a celor de la Bitdefender, trebuie spus ca aceasta ofera acces la suita premium, ceea ce ofera o protectie la cele mai ridicate standarde impotriva virusilor, a programelor de tip pishing sau a programelor de tip malware ori ransomware. Trebuie mentionat insa ca in versiunea gratuita a acestui program antivirus vei avea destul de putine optiuni pentru personalizarea programului.

Avira Antivirus

Aceasta este o alta optiune foarte buna pentru acei utilizatori de programe antivirus care isi doresc sa foloseasca un software gratuit pentru securitatea pe internet. Este considerat printre cele mai eficiente de site-urile de specialitate, fiind uneori recomandat chiar in fata altor softuri precum Kaspersky sau Norton Antivirus.

Cu ajutorul Avira vei putea scana computerul ori de cate ori doresti, dar vei avea inclusiv protectie constanta in fata riscurilor din mediul online. Pentru scanarile in timp real Avira Antivirus are la dispozitie o baza de date cloud, aceasta baza de date fiind utila pentru protectia in fata noilor amenintari din online. Un minus la variantei gratuite al acestui software il reprezinta mesajele deschise in ferestre pop-up, mesaje care uneori pot deveni deranjante.

Norton Antivirus

Bazat pe inteligenta artificiala si invatare automata, Norton Antivirus este considerat un standard in randul softurilor antivirus. Odata instalat un astfel de program vei putea beneficia de protectie impotriva virusilor si a programelor de tip malware sau spyware. De asemenea exista un Firewall integrat si posibilitatea de back-up in cloud. Ofera avantajul de a folosi antivirusul fara a incetini computerul, iar utilizarea lui este foarte simpla.

Daca pana acum nu ai instalat un software antivirus pe computerul tau, poti avea in vedere unul dintre aceste variante gratuite de programe antivirus. Pentru consultanta si instalare programe antivirus, nu ezita sa apelezi la specialistii nostri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top